Για την δική σας διευκόλυνση σας ενημερώνουμε ότι το ελάχιστο ποσό παραγγελίας προς αποστολή με μέθοδο πληρωμής αντικαταβολή είναι 10,00 € με Φ.Π.Α. χωρίς το κόστος μεταφορικών.

1. Το κόστος των μεταφορικών για δέματα εντός Ελλάδας έως 3kg σε βάρος ή όγκο, είναι 4,80 € με Φ.Π.Α και για κάθε επιπλέον κιλό βάρους η ογκομέτρησης επιπλέον 1,00 €, επιπλέον χρέωση έχει και η υπηρεσία της αντικαταβολής σε αξία 3,10 € με Φ.Π.Α. δεν χρεώνονται επιπλέον οι δυσπρόσιτες περιοχές στις αποστολές με courier. Οι Επιπλέων υπηρεσίες που πιθανόν θα ζητήσετε χρεώνονται με βάση τον ισχύοντα τιμοκατάλογο της εταιρείας courier με την οποία γίνεται η αποστολή.

Το κόστος των μεταφορικών για Κύπρο: 12 € ΕΩΣ 5 ΚΙΛΑ, ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΙΛΟ ΧΡΕΩΝΕΣΤΕ 1.50 €/ KG.

2. Η περίοδος επεξεργασίας για κάθε παραγγελία μετά την επιτυχή καταχώρηση της στο σύστημα μας και πληρωμή αυτής με άμεση τραπεζική μεταφορά η μέσω κάρτας η vivawallet, έως τις 14:00 , είναι άμεση, για προϊόν με παράδοση 1-3 ημέρες ενώ για προϊόν με παράδοση 4-10 ημέρες σας έρχεται ενημερωτικό e-mail. Σε περίπτωση καταχώρηση παραγγελίας στο σύστημα μας με μέθοδο πληρωμής αντικαταβολή η επεξεργασία απαιτεί περισσότερο χρόνο καθώς η παραγγελία πρέπει να επιβεβαιωθεί τηλεφωνικά είτε με κλήση απο εκπρόσωπο της εταιρείας είτε απο το πελάτη. Οποιαδήποτε καθυστέρηση λόγω έλλειψης προϊόντος ή προβληματικής μεταφοράς από τους αρμόδιους φορείς, η εταιρεία μας δεν επιφέρει ευθύνη, παρά μόνο της επιστροφής των χρημάτων σε εξοφλημένες παραγγελίες, με τον ίδιο τρόπο που εισέπραξε η κατόπιν συνεννόησης

3. Οι αφίξεις των αποστολών στους παραλήπτες εξαρτώνται από τα στερεότυπα των διεθνών μεταφορών και η εταιρεία μας δεν φέρει ουδεμία ευθύνη τυχών καθυστερήσεων η φθοράς κατά την μεταφορά.

4. Σε όλες τις παραγγελίες υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής, είτε αφορά ένδυση και κράνη (πχ. λάθος μέγεθος), είτε αφορά ανταλλακτικά (πχ. δεν ταιριάζουν στην μοτοσυκλέτα σας). ΠΡΟΣΟΧΗ: Ηλεκτρικά και μηχανικά είδη δεν επιστρέφονται μετά από χρήση.

5. Κάθε αποστολή έχει έναν μοναδικό κωδικό παραγγελίας με τον οποίο ο πελάτης μπορεί να αναζητήσει το δέμα του ανά πάσα στιγμή, από την ώρα που έχει φύγει από την εταιρεία. Σε κάθε περίπτωση είμαστε υποχρεωμένοι να παρέχουμε αυτόν τον αριθμό στον πελάτη, όποτε μας ζητηθεί όταν η αποστολή πραγματοποιηθεί με courier και όχι με πρακτορείο.

6. Για παραγγελίες ανταλλακτικών, τα οποία είναι εξειδικευμένα και μπορεί να χρειάζονται διευκρινήσεις, καλό είναι να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με την εταιρεία μας, για την αποφυγή λαθών.

7. Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν πάντοτε για λογαριασμό και με ευθύνη του αγοραστή. Μπορούν να ασφαλιστούν μόνο με έγγραφη απαίτηση του αγοραστή και με δικά του έξοδα, τα μεταφορικά αποστολής των εμπορευμάτων απο και προς την εταιρεία μας, βαρύνουν τον αγοραστή .

8.Σε κάθε παραλαβη προϊόντος ο αγοραστής έχει το δικαίωμα και προτείνετε απο την εταιρεία μας να ανοίξει το πακέτο ενώπιο του διανομέα ώστε να διαπιστωθεί η καλή κατάσταση του προϊόντος ,εαν το προϊόν έχει φτάσει στον αγοραστή σε όχι καλή κατάσταση οφείλει να ενημερωθεί η μεταφορική εταιρεία που το παρέδωσε και η εταιρεία μας άμεσα στο 210 3008023 η με E-mail στο [email protected] <σε περίπτωση αντικαταβολής πρέπει να πληρωθεί πρώτα>

9. Σε ποσοτικές παραγγελίες χονδρικής, επικοινωνείτε πάντα με τον υπεύθυνο του τμήματος παραγγελιών για τυχόν εκπτώσεις, προσφορές ή δώρα που μπορεί να δικαιούστε.

10.Σημειο παραλαβής υπάρχει στην Αθήνα, και Σάμο όπου μετα απο συνεννόηση μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να παραλάβει. Τα σημεία έχουν ως εξής :

α) Μαλαγάρι Σάμου, Σάμος
β) Ορφέως 145, Βοτανικός-Αθηνα “Πρακτορείο Λαδας”

11.Σε περίπτωση μην παραλαβής πληρωμένων εμπορευματων απο λάθος (Κακή συνενοηση,αδυναμια του πελάτη να παραλάβει) ο ιδιος οφείλει να έρθει σε επικοινωνία με την μεταφορικη εταιρεια και να συνεννοηθεί για νεα παράδοση των εμπορευματων,αν τυχον υπάρξουν χρεώσεις υπόλογος ειναι ο πελάτης και οχι η εταιρεια niotisservices.gr

12. Σε περίπτωση μη παραλαβής πληρωμένων εμπορευματων μετα απο ειδοποιησεις της μεταφορικης εταιρειας με email η τηλεφωνικά τα εμπορευματα γυρίζουν πισω στον αποστολέα οπού αυτος μπορεί να βρίσκετε οπουδήποτε εντός Ευρωπαικης Ενωσης μιας και οι αποθηκες των προμηθευτών της niotisservices.gr εδραζονται σε ολη την Ευρωπη.Τα εμπορευματα επιστρέφουν απο εκεί οπού απεστάλησαν ,αντιλογήσετε το ποσό της παραγγελίας, αφαιρούνται τα μεταφορικα τα οποία εχουν πληρωθεί στην μεταφορικη εταιρεια μια και τα εμπορευματα έχουν ταξιδέψει προς και απο την διεύθυνση που εχει δηλώσει ο πελάτης και έπειτα τα χρηματα της παραγγελίας πιστώνονται στον πελάτη με τον ιδιο τροπο που πλήρωσε η με τραπεζικη μεταφορα στις συνεργαζομενες τραπεζες της εταιρειας niotisservices.gr η διαδικασια αντιλογισμού και επιστροφής των χρηματων μπορει να διαρκεσει μέχρι και 45 ημέρες